Yıl Sonu Karne Töreni

KARNE HEYECANI

2010 – 2011 yıl sonu karne töreni, okulların kapandığı 17 haziran cuma  günü gerçekleştirildi.

Yoğun bir eğitim – öğretim maratonundan başarıyla çıkan okulumuz öğrenci ve öğretmenleri, karne heyecanı yaşadılar.

Her ne kadar ders notlarının internet üzerinde anlık olarak takibi mümkün olsa da, karne almanın coşkusu başka oluyor.

Karne töreninde bir konuşma yapan Okul Müdürümüz Mustafa KARAER, karnenin yıl b9oyunca ekilenlerin hasadının yapıldığı ve elde edilen başarının ortaya çıktığı bir an olduğunu belirtti. Mustafa Karaer, öğrencilere, yaptıkları çalışmaların karşılığını yansıtan karnelerdeki notları iyi değerlendirmelerini ve başarısız oldukları dersler için önümüzdeki günlerde yapılacak ortlama yükseltme sınavlarına iyi hazırlanmaları gerektiğini hatırlattı.

Okul Müdürü Mustafa KARAER

Okulumuzda 2010 – 2011 eğitim – öğretim yılında il ve ilçede gerçekleştirilen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül ve plaketleri verildi.

Ödül Töreni

Edebiyat, Spor, Satranç, Fen Bilimleri alanlarında başarılı öğrencilerimiz kürsüye davet edilerek ödüllendirildiler.

Başarılar

2010 – 2011 eğitim – öğretim yılı 2. dönem itibarıyla takdirname alan öğrencilere belgeleri verildikten sonra tören, sınıf öğretmenlerinin karneleri dağıtması ile sona erdi.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

İlk yorumu siz yapın...